H-9027 Győr, Ipar u. 51/B
+ 36 20 590 7214 | +36 30 288 6708

Bölcsődei, óvodai és iskolai fotózás

Több éves tapasztalattal rendelkező, gyakorlott fotósokkal és professzionális felszereléssel érkezünk az intézményekbe.

Az egyéni képeket az ovikban és bölcsikben berendezett (évszaknak, ünnepkörnek megfelelő) háttér előtt készítjük, az iskolákba semleges hátteret viszünk, kérés esetén berendezettet is.

A csoportképeket korosztálynak megfelelő mintájú kerettel és megfelelő felirattal látjuk el. Nagy létszámú intézményekben lehetőség van arra, hogy egy időben két helyszínen is fényképezzünk.


 

Fényképezés menetéről

Egyéni képek fotózásakor minden gyermekről készítünk egész alakost, távoli és közeli portrét, valamint fekvő tájolású képet is. Több kép készül, amiből kiválogatjuk a legjobbakat (4-6 kép). Pár napon belül a válogatott képekből egy weblapot készítünk. Az oldalon megtekinthető a szülők számára a gyeremekéről készült képek, minták a rendelhető keretes képekről, naptárról, ajándéktárgyakról. Az intézménybe kiküldjük a megrendelőlapokat, amit kiosztanak a szülőknek. Nincs kötelező rendelés, illetve akár egy képet is rendelhet a szülő.

Különböző méretű papírképeken kívül lehetőség van fényképes ajándéktárgyak (bögre, párna, hűtőmágnes, kulcstartó, hógömb), valamint fényképes naptár és ünnepkörhöz kapcsolódó keretes képek rendelésére is. A megrendelt képeket retusáljuk.

A megrendelőlapok beszedése után néhány napon belül feldolgozzuk a rendeléseket (a képeket retusáljuk és elkészítjük) és lehetőség van utórendelésre is.

A csoportok fotózása után csoportonként 2-3 mintaképet viszünk. Ez alapján lehet leadni a rendeléseket. A fényképen szereplő nevelők/gondozók csoportonként 1-1 képet díjmentesen kapnak.


 

Tekintse meg munkáinkat és ha tetszik, ajánljon minket gyermeke intézményében. Elérhetőek vagyunk telefonon, e-mailben, illetve szívesen kimegyünk személyes beszélgetésre is!

MUNKÁINK

Óvodai és bölcsődei fotózás egyéni képek

Az óvodába és a bölcsődébe ünnepnek megfelelő (karácsony, anyák napja) berendezett háttérrel érkezünk. A gyerekeknek többbféle, dekorációhoz illő kiegészítőt viszünk, amit megfoghatnak, ölükbe ültethetnek (baba, maci, autó, repülő…). Kiválaszthatja mindegyik kisgyermek, hogy számára melyik játék kedves és azzal ülhet elénk.

Óvodai és bölcsődei fotózás csoportképek

Minden évben vidám, színes kerettel adjuk át a csoportképeket. A csoportképre ráírjuk a csoport nevét, az évszámot és igény esetén az intézmény nevét. 30-40 db kép is készül a csoportról, ebből válogatjuk azt a 3 db képet, amit elküldünk redelésre. Figyelünk, hogy mindenkinek nyitva legyen a szeme és lehetőség szerint a kamerába nézzen. A pedagógusok a csoportképet ingyen kapják.

Óvodai tabló - óvodai ballagásra

Egyre népszerűbbek az óvodai tablók. A “nagyokéhoz” hasonlóan kirakható az óvoda folyosólyára, vagy csupán a ballagó kisgyerekeknek és az óvónéniknek emlék. Többféle méretben kérhető. A képeket a tavaszi fotózás alkalmával elkészítjük. A tabló kiegészíthető az óvodai jelekkel vagy saját rajzokkal is. A háttér egyedi megbeszélés alapján készül el.

Iskolai egyéni, testvér és barátos képek

Az iskolába semleges (egyszínű, fa, téglamintás vagy batikolt) hátteret viszünk, ami mindegyik korosztálynak megfelelő. Lehetőség van, hogy az iskolával előre egyeztetve második háttérként az ünnepnek megfelelő (karácsony, anyák napja) berendezett hátteret is vigyünk. A sima hátterekhez lehetőség van keretet kérni.

Osztályképek, iskolai csoportképek

Minden osztályról 30-40 db képek készítünk. Ezekből kiválasztunk 2-3 képet, amiből lehet rendelni. A klasszikus osztályképeken kívül szívesen készítünk vicces, lazább képeket, valamint kisebb csoportokról is (külön lányok-fiúk). A képeket keretezzük és feltüntetjük az iskola nevét, osztály jelzést és évszámot.

Tablószerkesztés, tablókészítés

A középiskolai végzős osztályok tablója mellett egyre több 8. osztályos tablót is készítünk. A tablókészítést a fényképezéstől egészen a nagytabló keretezéséig vállaljuk. A tablófotózás árai különböznek az iskolafotózás áraitól, erről további információt olvashatnak a www.tablo.anre.hu oldalon.

Óvodai és bölcsődei egyéni fotózás mintaképei

Óvodai és bölcsődei csoportképek

Óvodai tablók – ballagási tablók

Iskolai egyéni, testvér és barátos képek

Osztályképek, iskolai csoportképek

Tablókészítés

Tablófotózással kapcsolatban további információkat a www.tablo.anre.hu oldalon olvashatnak.

Az oldal elejére!